TAPAS OG KOLDTBORD

Tapas medium

Kalde retter
• Tomatsalat, fetaost, vårløk, basilikum (melk)
• Serranoskinke, en spansk klassiker
• Couscous-salat med grillede grønnsaker (hvete)
• Nudelsalat «pad thai», risnudler med grønnsaker (hvete)
• Marinerte oliven
• Foccacia (hvete)
• Aioli (egg)
Varme retter
• Albondegas, spanske kjøttboller med krydret tomatsaus
• Asian sticky chicken, marinerte kyllingklubber med sesam (sesam, hvete)
• Patatas al horno, ovnstekte småpoteter med urter og chili
• Gambas pilpil, stekte reker med chili og hvitløk (skalldyr)
389,-

Tapas Grande

Kalde retter
• Tomatsalat, fetaost, vårløk, basilikum (melk)
• Serranoskinke, en spansk klassiker
• Manchego, modnet spansk ost (melk)
• Couscous-salat med grillede grønnsaker (hvete)
• Nudelsalat «pad thai», risnudler med grønnsaker (hvete)
• Bacondadler, tapasfavoritten kan serveres lune
• Marinerte oliven
• Foccacia (hvete)
• Aioli (egg)
Varme retter
• Albondegas, spanske kjøttboller med krydret tomatsaus
• Asian sticky chicken, marinerte kyllingklubber med sesam (sesam, hvete)
• Patatas al horno, ovnstekte småpoteter med urter og chili
• Gambas pilpil, stekte reker med chili og hvitløk (skalldyr)
• Chorizo spyd
Tilleggsretter 59,-
• Scampispyd (2 spyd)
• Bacondadler (4 stk)
• Chorizo spyd (2 stk)
• Albondigas (kjøttboller)
489,-

Koldtbord

• Reker med skall, majones og sitron (skalldyr, egg)
• Hvitvinsdampede blåskjell (Bløtdyr)
• Røkt laks, eggerøre med trøffel (Fisk, egg, melk)
• Varmrøkt laks med urtemajo, syltet løk (fisk, egg)
• Hjemmelaget roastbeef avkalv, remulade, kapers og løk (Egg, sennep)
• Grillskinke med aspargesbønner og cherrytomater
• Krydrede kyllingklubber
• Svinfilet med syltet sopp
• Estragonmajo (egg)
• Foccaica og brød (Gluten)
• Aioli (egg, sennep)
• Smør (Melk)
• Sesongens friske salat
• Potetsalat (Egg, melk)
Tilleggsretter 59,-
• Håndstekte karbonader 40.-
• Gryterett med tilbehør 125.-
429,-

Koldtbord-tapas kombo

Kalde retter
• Hvitvinsdampede blåskjell (Bløtdyr)
• Røkt laks, eggerøre med trøffel (Fisk, egg, melk)
• Hjemmelaget roastbeef avkalv, remulade, kapers og løk (Egg, sennep)
• Grillskinke med cherrytomater
• Foccaica og brød (Gluten)
• Aioli (egg, sennep)
• Smør (Melk)
• Foccaica og brød (Gluten)
• Aioli (egg, sennep)
• Smør (Melk)
• Sesongens friske salat
• Potetsalat (Egg, melk)
Varme retter
• Albondegas, spanske kjøttboller med krydret tomatsaus
• Asian sticky chicken, marinerte kyllingklubber med sesam (sesam, hvete)
• Patatas al horno, ovnstekte småpoteter med urter og chili
• Gambas pilpil, stekte reker med chili og hvitløk (skalldyr)
Tilleggsretter 59,-
• Scampispyd (2 spyd)
• Bacondadler (4 stk)
• Chorizo spyd (2 stk)
• Albondigas (kjøttboller)
429,-
Kontakt oss
© 2024 Foodjunkie AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram